Din kurv 0,00 kr
0

Din indkøbskurv er tom.

Store fordele ved koldpresset juice

Koldpresset Juice Detox Kur

At friskpresset juice er sundt, står vist ikke til diskussion. Men hvorfor er det lige, at du med stor fordel bør vælge netop koldpresset juice? Hvordan udmærker koldpresset juice sig i forhold til frugt- og grøntsagsjuice fremstillet på den konventionelle måde, hvor råvarerne på en ret brutal facon centrifugeres ved op til 15.000 omdrejninger i minuttet?

Jo, faktisk er det ganske enkelt. Når du drikker frugtjuice eller grøntsagsjuice, ønsker du naturligvis – ud over at få en lækker smagsoplevelse – også, at juicen indeholder så mange vitaminer, antioxidanter, enzymer og mineraler som overhovedet muligt. Det opnår du ved at anvende koldpresning.

Hemmeligheden ligger i den skånsomme forarbejdning. Ved en traditionel presning af juicen med de mange omdrejninger udvikles høj friktionsvarme, og samtidig udsættes de friske råvarer for en kraftig iltning.

Prøv vores 3-15 dages juice kur, leveret direkte til din dør. BESTIL HER


For dig som selv vil laver din egen juice så er Hurom Slow Juicer det bedst valg inden for slow juicer..

De nyudviklede slow juicere fra HUROM, som du finder her på siden, kører derimod med meget lave omdrejninger – de nyeste modeller faktisk helt ned til 43 omdrejninger i minuttet. Det giver en langt mere nænsom behandling af råvarerne, der kvases gennem en specialudviklet tragtformet si – uden at blive udsat for den skadelige varmepåvirkning og iltning, som en skånselsløs centrifugering påfører frugt og grøntsager.

Vi kan garantere dig, at du vil kunne se og mærke forskellen. En slow juicer vil levere friskpresset juice i en kvalitet, som du helt sikkert aldrig har oplevet ved at drikke juice fremstillet på en centrifugaljuicer.

HUROM SLOW JUICER TEST

I sagens natur tager det lidt længere at fremstille koldpresset juice. Men du vil blive belønnet for din tålmodighed i form af de lækreste juicer – i en kvalitet, som også din krop vil forstå at værdsætte. Det er generelt en god ide at være omhyggelig med forarbejdningen af sin kost, og det gælder bestemt også, når det handler om friskpresset juice

Med de nye slow juicere, som Unplugged Juice introducerer på det danske marked, efter at de har opnået stor succes og bevågenhed i bl.a. USA, har du nu mulighed for selv at fremstille din helt egen koldpressede juice – efter dine helt egne opskrifter. Du kan slippe fantasien løs og sammensætte dine egne fantastiske juicer, eller du kan lade dig inspirere af de opskrifter på koldpresset juice, som vi løbende lægger ud her på siden.

Koldpresning af frugt og grøntsager giver ikke helt så megen juice som ved centrifugering, men til gengæld kan du være sikker på, at din hjemmepressede juice har bevaret sin friske smag og naturlige aroma samt alle mineraler og vitaminer. Juicen er fyldt med de rigtige proteiner – det gavner dit stofskifte og booster din energi.

Koldpresset juice bør være en helt naturlig del af din sunde livsstil – uanset om du ønsker at benytte den sunde juice i forbindelse med en egentlig detoxkur eller ønsker at supplere den daglige kost med et vitaminrigt indslag.

Prøv koldpresset juice allerede i dag, køb en HUROM her på SHOPPEN