Din kurv 0,00 kr
0

Din indkøbskurv er tom.

www.unpluggedjuice.dk er ejet af:

 UNPLUGGED JUICE PRODUCTION ApS

Økogården
Bytoften 22, 
2650 Hvidovre
Denmark

Tlf: +45 43 33 22 99
E-mail: info@unpluggedjuice.dk 
CVR: 36440767

 

1. KØB HOS WWW.UNPLUGGEDJUICE.DK

Købet gælder i det øjeblik, du som kunde modtager en faktura fra www.unpluggedjuice.dk

Der tages forbehold for prisfejl m.v. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos www.unpluggedjuice.dk´s grossister.

2. PRISER OG KONTRAKTER

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE - hverken ved prisfald eller stigning.

4. AFBESTILLING

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde, som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved at fremsende en e-mail shop@unpluggedjuice.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. ORDREBEKRÆFTELSE

www.unpluggedjuice.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen, efter den er fremsendt til kunden.

6. BETALING

De mulige betalingsmåder er som minimum:

  • Dankort
  • VisaDankort
  • eDankort
  • Visa og Master Card
  • ViaBill - Læs mere her.


7. FORTRYDELSESRET

Fuld returret - Fortryder du dit køb, giver, www.unpluggedjuice.dk fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Du skal meddele os at du har fortrudt dit køb indenfor 14 dage fra modtagelsen af varen og herefter har du 14 dage til at returnere varen til os. Varer, der returneres, skal ledsages af original faktura og returneres uden omkostninger for www.unpluggedjuice.dk

Varer, som returneres uden betalt fragt eller porto, afvises af www.unpluggedjuice.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden inden for 14 dage. Du kan også bytte til anden vare. Her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med, hvad du ønsker i stedet. 

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer (juicekurer og friskpresset juice), der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen, og fortrydelsesretten bortfalder derfor. Der tages forbehold for indholdet i de leverede juice. Juiceingredienser og kalorie indehold kan ændre sig løbende da vi hele tiden justerer og forbedre vores juice. Du vil altid kunne se det faktuelle juice og kalorie indhold på etiketten på den pågældende juice.

 8. REKLAMATIONSRET

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler, opstået EFTER varen har været i brug - ifølge købeloven.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. www.unpluggedjuice.dk kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af www.unpluggedjuice.dk måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

9. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles www.unpluggedjuice.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer, der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive emballageret om, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til www.unpluggedjuice.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer, der returneres på efterkrav, eller som sendes uden porto, nægtes modtaget af www.unpluggedjuice.dk

10. LEVRINGSBETINGELSER

Juice maskiner m.m. (ikke fødevarer)
Levering er med PostNord eller kurrer, normal leveringstid er 1-2 dage, i ferie perioder må forventes op til 4 dage.

Juice kurer og forsendelser som leveres i køleboks. (fødevarer)
Du skal ved betaling oplyse, hvilken dag du ønsker dine juice leveret.
Dine juice bliver leveret med PostNord (flexlevering) hvor PostNord kan stille din juice pakke udenfor din hoveddør hvis du ikke er hjemme.
Post Danmark giver ingen garanti for tidspunktet, hvor pakken bliver leveret men i de fleste tilfælde er det før kl. 12.00 og senest kl. 18.00.
Leveres pakken ikke samme dag skal den returneres til os og ny juicekur vil blive fremsendt først kommende hverdag eller du har mulighed for at ønske en ny leveringsdato.
Skulle der ske fejl i leveringen fra Post Danmark mens du er under et juiceforløb længere end 3 dage vil din næste juicelevering blive leveret så hurtigt som muligt.
Dette giver ikke ret til refundering af allerede modtaget juice eller ret til ny juicekur men kun ret til levering af nye juice som ikke var leveret til tiden og KUN hvis juiceleveringen er forsinket mere end 24 timer. Såfremt der er mangler eller er fejl leveret juice i din juicepakke giver det IKKE ret til en ny juicekur. De manglende eller fejlleveret juice vil blive refunderet efter den enkeltes juice værdi eller kan eftersendes så hurtigt som muligt. 

Købte gavekort: Er gyldige i 12 måneder fra udstedelsesdatoen med mindre andet er aftalt skriftligt. (ikke brugte gavekort refunderes ikke)

Vundne (gratis) gavekort: Er gyldige i 3 måneder fra udstedelsesdatoen med mindre andet er aftalt skriftligt. (gavekort er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter)

Reklamations gavekort: Er gyldige i 2 måneder fra udstedelsesdatoen med mindre andet er aftalt skriftligt. (gavekort er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter)

 
11. TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til www.unpluggedjuice.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på 200 kr. pr halve time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. www.unpluggedjuice.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer, der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive emballageret om, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

12. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til www.unpluggedjuice.dk, skal være forsvarligt indpakket. Ved køkkenmaskiner m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. www.unpluggedjuice.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til www.unpluggedjuice.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra www.unpluggedjuice.dk indpakket i antistatisk materiale, skal - ifald de returneres - være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

13. ER DU I TVIVL?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler www.unpluggedjuice.dk, at du retter henvendelse til info@unpluggedjuice.dk

14. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en husstand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. www.unpluggedjuice.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der på beløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

15. PERSONDATAPOLITIK

Ved at benytte unpluggedjuice.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Unpluggedjuice.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personligoplysninger, som du giver på hjemmesiden.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.
 
Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.
 
Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Unpluggedjuice.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Unpluggedjuice.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du giver kontooplysninger i forbindelse med køb i vores webshop, samt når du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks.

* Ser eller foretager køb af en vare i vores webshop.
* Foretager betaling af køb på vores webshop.
* Sender en forespørgsel, giver os feedback eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden.
* Unpluggedjuice.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privatadresse) for at levere dine købte varer.
* Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger unpluggedjuice.dk via Google Analytics.
* Vi benytter cookies, som bliver placeret på din computer, så vi kan forstå, hvad du er interesseret i. Vores displayreklamepartner, AdRoll,  sørger for, at vi kan præsentere dig for relevant reklame på andre sites baseret på din tidligere interaktion med unpluggedjuice.dk. De teknikker, vores partnere anvender, indsamler ikke personlige oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse, postadresse eller telefonnummer. Du kan besøge deres side (http://www.networkadvertising.org/choices/) for at fravælge AdRoll og deres partneres målrettede annoncering.

Du kan altid ændre/slette i dine kontooplysninger på vores hjemmeside ved at logge ind på din profil.

Unpluggedjuice.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.