Din kurv 0,00 kr
0

Din indkøbskurv er tom.

Om osUnplugged Juice kort fortalt.

Danmarks første juicebar med 100 %
koldpresset frugt og grønt

UNPLUGGED Juice og dig!
Hos Unplugged Juice tror vi på, at du er unik. Dine ønsker er vores udgangspunkt – og dine behov er vores mål!

Vi har sat os ind i, hvad du drømmer om ud på natten, kigger efter, når du går på gaden, og sukker efter, når du sidder på kontoret, i bilen, på hotellet, i flyveren ...

Vores koncept
Vi er alternativet til brødet og de forarbejdede fødevarer. Hos UNPLUGGED Juice er alt behandlet mindst muligt for at bevare vitaminer og sundhed, og derfor har vi valgt, at al frugt og alle grøntsager bliver 100 % koldpresset. Vores personale er trænet i at hjælpe dig til at gøre din juice personlig – som dig selv!

Juicerne
Vores mål er altid kunne tilbyde en juice, som passer til netop dine behov og ønsker!

Derfor fremstiller vi vores juicer af de bedste råvarer rådført med nogle af landest bedste Kost- & Træningsvejleder. Og ja – vi har også rene grøntsags-juicer.

Som noget helt unikt tilbyder vi en lang række ”boostere” til vores juicer, så du kan skræddersy din juice til den, du er – eller til dit humør. F.eks. har vi naturlige ”boostere” i form af ærteprotein, hvedegræs, chia frø, Udo's Choice olie, byggræspulver og gojibær for at give ekstra energi og kostfibre til kroppen. Lyder det som volapyk? Så spørg endelig vores personale!

Maden
Hos UNPLUGGED Juice har vi en ambition om at være en hurtig og sund tilbygning til slow food. Som vi også gør det, når vi sammensætter  vores juicer, er vi gået i tænkeboks og har udviklet en række sunde og mættende Healthy Food Choices - bl.a. et udvalg superlækre ægge-wraps eller supper til dig, som hverken ønsker mel eller stivelse. Men bare rolig - vi har stadigvæk også lækre sunde sandwich, og hvis du synes, du fortjener lidt ekstra godt, kan du forkæle dig selv med et udvalg af sunde snacks.

Råvarerne
Vi bruger kun de bedste råvarer og får dagligt leveret frisk frugt og grønt til alle vores butikker.
Selvfølgelig bruger vi 100 % økologisk mælk og kaffe i vores kaffebar i Torvehallerne.

Vi bruger kun de bedste råvare & får dagligt levere frisk frugt og grønt til alle vores butikker.
Selvfølgelig bruger vi 100% økologisk mælk og kaffe i vores kaffebar på Torvehallerne - See more at: http://www.unpluggedjuice.dk/index.php/om-os?___store=design01#sthash.ktV9QeNM.dpuf