Din kurv 0,00 kr
0

Din indkøbskurv er tom.

Hvilken Juice Kur skal jeg vælge?


3 saftige genveje til en sundere krop og en smukkere hud

Quick Diet: KØB DEN ONLINE

QUICK Diet

Et 3-dages quick-fix for de utålmodige, der lynhurtigt nulstiller kroppen og booster dig med vitale vitaminer og sund energi. Velegnet til dig, der vil teste din viljestyrke og kickstarte en sundere og slankere livsstil. Eller bare har brug for et sundt indspark i travl hverdag.
På 3 dage fylder vi dig med masser af vitaminer, mineraler, antioxidanter og klorofyl i 5 forskellige koldpressede og mættende juicer. Med på kuren får du også kokosvand, en mandeldrik og superfood’en Moringa.

Quick Diet fås også som éndagskur, som en perfekt forsmag på vores andre juicekure, Beginners Diet og Advanced Diet. Vi anbefaler kun vores Quick Diet i en kortvarig periode, da den ikke har helt samme nærings- og mæthedsværdi som vores andre kure.
 

Beginners Diet: KØB DEN ONLINE

Beginner Diet

Sig farvel til ophobede affaldsstoffer og tungmetaller og hjælp kroppen godt i gang med at bryde usunde vaner og mønstre. Beginners Diet er skabt til dig, der er på juice kur for første gang og vil sætte ekstra skub i et varigt vægttab.

Drik dig til en sundere krop i de lækreste, farverige juicer, der er sprængfyldt med vitaminer, mineraler, antixodanter og klorfyl fra kilovis af grønsager og sødmefyldte frugter med høj mæthedsværdi. Ud over 6 koldpressede juicer, får du også 1 shot Aloe Vera, 1 shot friskpresset ingefær og 1 Moringa-the, den nye superfood, der er fyldt med næringsstoffer, essentielle aminosyrer og hele 46 antioxidanter. Bedre kan du ikke kickstarte din nye sunde krop.

Vil du i gang med en længerevarende juicekur, er Beginners Diet også det perfekte valg, da den giver dig alle de næringsstoffer, kroppen har brug for.

Advanced Diet: KØB DEN ONLINE

Advanced diet

Er du bidt af grønsager og vil se et hurtigt vægttab, er Advanced Diet den rene livseleksir for din krops millioner og celler. Her får du et sandt fyrværkeri af flydende grønt guld i form af velsmagende juicer fra kilovis af grønsager med et minimum af frugtsukker.

Glæd dig over en intens smagsoplevelse, der booster din krop med energigivende vitaminer, mineraler, antioxidanter og klorofyl fra 6 mættende koldpressede juicer, der styrker immunforsvaret, hydrerer og udrenser og styrker stofskiftet. Med i kuren følger også 1 shot Aloe Vera, 1 shot friskpresset ingefær og 1 Moringa te, en 100% naturlig superfood, der er rig på protein, antioxidanter og har et fiberindhold 25 gange højere end jern og spinat.

Advanced Diet er oplagt til dig, der allerede har prøvet Beginners Diet, men vil have færre kalorier og se kiloene rasle af lidt hurtigere. Den giver dig alle de næringsstoffer, kroppen har brug for, så du kan trygt følge kuren over en længere periode.


Værd at vide om vores juicekure
Når du detoxer, dvs. faster fra fast føde,  skal kroppen ikke bruge energi på at fordøje ydre måltider. Derfor har den tid og energi til at genopbygge kroppens egen modstandskraft.
Det er faktisk det samme, der sker, når du er syg, hvor du mister appetitten, fordi kroppen skal mobilisere yderligere kræfter for at bekæmpe sygdommen.
Du sparer ca. 30% energi, når du detoxer. Energi som normalt ville blive brugt i fordøjelseprocessen. Kroppen får altså mere energi til at danne nye stamceller og regenerere kroppens celler. Det resulterer i, at kroppens vitale dele og specielt immunforsvaret styrkes, og at du efterfølgende oplever mere energi.Mango frugt opsatsUNPLUGGED JUICE
Uplugged Juice DETOX priser:

  •   1-dags   kur - kr. 395 (QUICK DIET)
  •   3-dages kur - kr. 995 (QUICK DIET)
  •   3-dages kur - kr. 1195 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  •   6-dages kur - kr. 2270 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  •   9-dages kur - kr. 3300 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  • 12-dages kur - kr. 4300 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  • 15-dages kur - kr. 5300 (BEGINNER & ADVANCED DIET)


Bestilling:

Unplugged Juice bestilles og købes på nettet eller i en af vores Unplugged Juice forretninger.

Levering: Du vælger dato i kalender ved bestilling.