14 stk. Selleri Juice + 2 stk. Lemon

548,00 DKK

300 ml 

To uge med 100% REN ØKO SELLERI JUICE
Start dagen med denne læskende, let krydret selleri juice.
Selleri juice er basisk og juicen er mættende uden at ligge tungt i maven.
Der er ikke tilsat vand eller krydderier, så du får 300 ml 100% ren økologisk & koldpresset selleri juice som selvfølgelig koldpresset og lynfrosset lige efter produktionen.

 

Næringsindhold pr. 100 g
Energi, kJ 213
Energi, kcal 51
Fedt, g 0,6
– heraf mættede fedtsyrer, g 0,1
Kulhydrat, g 9,5
– heraf sukkerarter, g 8,3
Kostfibre, g 2,0
Protein, g 0,9
Salt, g 0,0

Beskrivelse

Bladselleri kan bruges til mange forskellige ting, og er efterhånden som mange andre Basiske grøntsager blevet meget kendt indenfor sundhed pga. dens mange kvaliteter. For kun ca. 100 år siden begyndte vi først at opdage og bruge bladselleri i Danmark til at dyppe i waldorfsalaten ligesom de gjorde i USA. Bladselleri stammer fra Vestasien, men i dag dyrkes det meste i Middelhavnslandende og i Storbritannien. Denne sprøde og næringsrige grøntsag var ofte brugt i oldtiden som medicin i forbindelse med at behandle problemer med leveren, hjertet og fordøjelessygdomme. I dag er det blevet meget populært at bruge bladselleri i alt fra salater, gryderetter, juice og smoothies, for at få en frisk og lidt krydret smag, samtidig med de mange vitaminer der fører med.

Denne meget basiske grøntsag med meget få kalorier indeholder alligevel meget næring, som fx fibre, folacin, A-, B- og C-vitamin samt mineraler som kalium, fosfor, magnesium, calcium og Polyacetylen.

Mange laver juice af bladselleri, fordi man får meget af næringen fra grøntsagen uden at skulle tygge sig igennem det hele. Man får selvfølgelig heller ikke alle fibrene med, men det kan også kan være rart for fordøjelsessystemet, så det også kan få en pause ind i mellem og har mulighed for restituere. Især om morgenen er det dejligt at vække kroppen langsomt med en sellerijuice, som kan sætte gang i systemet, uden det skal for meget på arbejde og fordøje mad lige med det samme.

Alt i alt, er der gode grunde til at blive gode venner med selleri, og nyde smagen og friskheden af et glas sellerijuice om morgenen, for at fylde dig selv op med god næring og starte dagen behageligt. Vi har selvfølgelig selv lavet en helt ren og økologisk sellerijuice til dig, så du ikke behøver stå med juicemaskinen om morgenen, men kan snuppe én fra køleskabet, eller tage den med dig på vejen.

0/5 (0 Reviews)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “14 stk. Selleri Juice + 2 stk. Lemon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Din indkøbsvogn
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsætte med at handle
0