UNPLUGGED JUICE

Advanced Diet

Advanced Diet

Er du bidt af grøntsager og vil opleve et hurtigt og effektivt resultat, er Advanced Diet den rene livseliksir for din krop. Her får du et sandt fyrværkeri af flydende grønt guld i form af velsmagende juicer fra kilovis af økologiske grøntsager med et minimum af frugtsukker. Din søde tand vil langsomt forsvinde, dine smagsløg bliver ekstra sensitive, og de vil møde din almindelige sunde kost efter juicekuren med et kæmpe smil. Denne nulstilling gør den sunde livsstil nemmere at holde efterfølgende og er derfor et perfekt tidspunkt til at skabe nye sunde vaner.

Så nemt er det at bestille

Vælg din kur

Vælg mellem Quick, Beginner eller Advanced kuren

Læs mere her

Vælg dato

Når du har valgt din juice kur skal du vælge hvornår du ønsker at afhente eller få leveret din juicekur

Vi leverer

Vi leverer dine frisk presset juice i speciel kølekasse fra dag til dag. Eller du kan vælge selv at hente dem samme dag som de bliver presset.

Drik og nyd

Let og enkelt nyder du dine juice henover dagen med ca. 2 timers mellemrum. Husk at dine juice skal stå i køleskabet indtil de skal drikkes.

Vælg din kur her

 • Placeholder
  3 dages juicekur (ØKO) 100% Grøntsager1.295,00 DKKInfoKøb nu
 • Placeholder
  6 dages juicejuice (ØKO) 100% Grøntsager2.550,00 DKKInfoKøb nu
 • Placeholder
  9 dages juicejuice (ØKO) 100% Grøntsager3.770,00 DKKInfoKøb nu
 • Placeholder
  12 dages juicejuice (ØKO) 100% Grøntsager4.950,00 DKKInfoKøb nu
 • Placeholder
  15 dages juicejuice (ØKO) 100% Grøntsager6.200,00 DKKInfoKøb nu

Derfor er Unplugged Juice kuren god for dig

Når du læser dette, har du måske allerede taget beslutningen om at ændre livsstil og leve et sundere liv. Det er svært at være glad, hvis kroppen er sur. Frugt- og grøntsagsjuice er naturens ultimative fastfood og ren livseliksir for alle kroppens millioner af celler. En velfungerende krop er afhængig af kroppen har det godt og fyldes med sunde råvare for at ungå at dræner kroppen for energi. For at få kroppen i balance anbefaler vi derfor vores Unplugged Juicekur, som du kan købe online her på siden. Hvis du er i tvivl om hvilken af vore 3 juice kurer du skal vælge så læs mere her, Hvilken juice kur skal jeg vælge? Vi anbefaler at tage en 3-dages, 6-dages, 9-dages, 12-dages eller 15-dages kur. Nogle mennesker vælger sågar at leve på juice i 30 dage.

Det siger vores kunde