UNPLUGGED JUICE

Beginner Diet

Beginner Diet

Beginner Diet vil give din krop og dit sind nyt velvære og hjælpe dig godt i gang med at bryde usunde vaner og mønstre. Den er skabt til dig, der vil sætte ekstra skub i den sunde livsstil og leve lidt sundere efter udrensningen. Det kan være en super kickstart til et større mål, du arbejder hen imod, eller det kan være et ordentligt energiboost og ekstra overskud i hverdagen. Al juice er sammensat af friske økologiske frugter og grøntsager leveret direkte fra Aarstiderne.com.

Så nemt er det at bestille

Vælg din kur

Vælg mellem Quick, Beginner eller Advanced kuren

Læs mere her

Vælg dato

Når du har valgt din juice kur skal du vælge hvornår du ønsker at afhente eller få leveret din juicekur

Vi leverer

Vi leverer dine frisk presset juice i speciel kølekasse fra dag til dag. Eller du kan vælge selv at hente dem samme dag som de bliver presset.

Drik og nyd

Let og enkelt nyder du dine juice henover dagen med ca. 2 timers mellemrum. Husk at dine juice skal stå i køleskabet indtil de skal drikkes.

Vælg din kur her

 • Placeholder
  3 dages juicejuice (ØKO) Frugt/Grønt1.295,00 DKKInfoKøb nu
 • Placeholder
  6 dages juicekur (ØKO) Frugt/Grønt2.550,00 DKKInfoKøb nu
 • Placeholder
  9 dages juicekur (ØKO) Frugt/Grønt3.770,00 DKKInfoKøb nu
 • Placeholder
  12 dages juicekur (ØKO) Frugt/Grønt4.950,00 DKKInfoKøb nu
 • Placeholder
  15 dages juicejuice (ØKO) Frugt/Grønt6.200,00 DKKInfoKøb nu

Derfor er Unplugged Juice kuren god for dig

Når du læser dette, har du måske allerede taget beslutningen om at ændre livsstil og leve et sundere liv. Det er svært at være glad, hvis kroppen er sur. Frugt- og grøntsagsjuice er naturens ultimative fastfood og ren livseliksir for alle kroppens millioner af celler. En velfungerende krop er afhængig af kroppen har det godt og fyldes med sunde råvare for at ungå at dræner kroppen for energi. For at få kroppen i balance anbefaler vi derfor vores Unplugged Juicekur, som du kan købe online her på siden. Hvis du er i tvivl om hvilken af vore 3 juice kurer du skal vælge så læs mere her, Hvilken juice kur skal jeg vælge? Vi anbefaler at tage en 3-dages, 6-dages, 9-dages, 12-dages eller 15-dages kur. Nogle mennesker vælger sågar at leve på juice i 30 dage.

Det siger vores kunde