Sundhed og velvære

Gå på juicekur med en du holder af :o)

Har du overvejet at prøve en juicekur? Ellers er der i den grad kun grund til at begynde på at undersøge sagen nærmere. Juicekure har nemlig fået mere og mere opmærksomhed i den seneste årrække, og der er ganske enkelt et hav af fordele at komme efter. Så det er med god grund, at vi her hos Unplugged Juice ikke kan få nok af juice!

Dertil er det en glimrende måde at holde en kur spændende og lækker på – det er immervæk en hel del sjovere at drikke farverige og smagfulde juice end at leve udelukkende af kylling, kogte grøntsager og ris.

Endvidere er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan putte i en juice, når det kommer til frugt og friske grøntsager. Altså har du rig mulighed for at eksperimentere med din kostplan og prøve masser af forskellige kombinationer, så hver dag ikke ender med at bestå af fuldstændigt identiske smagsoplevelser.

Herfra skal desuden lyde et yderst vigtigt råd: sørg for at påbegynd din juicekur med en person, du holder af. På den måde bliver det nemlig langt nemmere og sjovere at være på kur.

Fordelene ved en juicekur

Som sagt er der et væld af fordele ved at give sig i kast med en juicekur. Herunder er der mange, der anvender forløbet som en metode til at indtage færre kalorier og dermed tabe sig i vægt. Akkompagneret med motion, en generel sund livsstil og en god attitude, er en juicekur således perfekt, hvis man ønsker et slankeforløb.

Der er dog naturligvis også masser af andre årsager til at give sig til at indtage udelukkende juice i en periode. For eksempel kan det give dig mere energi i hverdagen og et bedre humør :o)

Fordelene ved at være to om det

Der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved, at det ofte er nemmere at være to til de fleste ting. Af denne årsag kan du kun anbefales at tage kontakt til en veninde, ven, kæreste, ægtefælle eller kollega for at foreslå et fælles forløb på en 3-15 dages juicekur.

I sidste ende får du og i nemlig langt mere ud af at være to om det. På den måde kan i for eksempel snakke om jeres yndlingsjuice, give gode tips og råd til hinanden og alt i alt bare dele oplevelsen på kryds og tværs. Dette minder på mange måder om faste træningspartnere i fitnesscenteret, der hjælper hinanden til at opnå målsætninger og ultimativt leve en sundere levestil, end hvis man bare var overladt til sig selv.

Veninde rabat på juicekurGiv din veninde en god oplevelse.

Nu har du muligheden for at give din veninde en god og sund oplevelse og samtidig få 10% rabat på begge juicekure.
Det eneste du skal gøre er at købe minimum 2 juicekure, leveret til samme adresse samtidigt.

Benyt denne rabatkode ved bestilling: : veninde10%

Sundhedscoach Stine Glem

Hej og velkommen til!

Jeg er her for at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Når du har købt en juicekur (min. 3 dage), så rådgiver jeg dig under forløbet gratis, så du kommer bedst muligt igennem din juicekur.

Gratis Rådgivning
Advanced Juice Kur med 100% Økologiske Grøntsager

4 genveje til en sundere krop
og en smukkere hud. Vi har den
helt rette kur til dig, du vælger selv.

Hvilken juice kur skal jeg vælge?
Din indkøbsvogn
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsætte med at handle
0