4 genveje til en sundere krop og en smukkere hud

Økologisk Quick Diet

Quick Diet JuiceKur

Et quick-fix for de utålmodige, der lynhurtigt nulstiller kroppen og booster dig med vitale vitaminer og sund energi. Velegnet til dig, der vil teste din viljestyrke og kickstarte en sundere og slankere livsstil, eller bare har brug for et sundt indspark i en travl hverdag.
På 3 dage fylder vi dig med masser af vitaminer, mineraler, antioxidanter og klorofyl i 5 forskellige økologiske koldpressede og mættende juicer. Med på kuren får du også kokosvand, proteinshake og 60 ml økologisk koldpresset ingefær til at blande i dine juicer.

Quick Diet fås som 1-30+ dages kur, en perfekt forsmag på vores andre økologiske juicekure, Beginners Diet, Advanced Diet & 80/20 Kuren.

Bestil Online

Økologisk Beginner Diet

Beginner Juice Kur 100% Økologisk med Frugt & GrøntSig farvel til ophobede affaldsstoffer og hjælp kroppen godt i gang med at bryde usunde vaner og mønstre. Beginners Diet er skabt til dig, der er på juicekur for første gang og vil sætte ekstra skub i et varigt vægttab.

Drik dig til en sundere krop i de lækreste, farverige juicer, der er sprængfyldte med vitaminer, mineraler, antioxidanter og klorofyl fra kilovis af økologiske grøntsager og sødmefyldte økologiske frugter med høj mæthedsværdi. Ud over 6 økologiske koldpressede juicer, får du også 1 shot Aloe Vera, proteinshake og 60 ml økologisk koldpresset ingefær til at blande i dine juicer.

Vil du i gang med en længerevarende juicekur, er Beginners Diet også det perfekte valg, da den giver dig alle de næringsstoffer, kroppen har brug for.

Bestil Online

Økologisk Advanced Diet

Advanced Diet JuicekurEr du bidt af grøntsager og vil se et hurtigt vægttab, er Advanced Diet den rene livseliksir for din krop. Her får du et sandt fyrværkeri af flydende grønt guld i form af velsmagende juice fra kilovis af økologiske grøntsager med et minimum af frugtsukker.

Glæd dig over en intens smagsoplevelse, der booster din krop med energigivende vitaminer, mineraler, antioxidanter og klorofyl fra 6 mættende økologiske koldpressede juice, der styrker immunforsvaret, hydrerer, udrenser og styrker stofskiftet. Med i kuren følger også 1 Aloe Vera shot, proteinshake og 60 ml økologisk koldpresset ingefær til at blande i dine juicer.

Advanced Diet er oplagt til dig, der allerede har prøvet Beginners Diet, men vil have færre kalorier og se kiloene rasle af lidt hurtigere. Den giver dig alle de næringsstoffer, kroppen har brug for, så du trygt kan følge kuren over en længere periode.

Bestil Online

Økologisk 80/20 Diet

80/20 Diet JuicekurenDenne juicekur er til dig, som også vil have lidt plads til den søde tand, men stadig drikke juice primært fra grøntsager. For at være helt præcis er 82 % af juicen kun fra grøntsager, og 18 % er fra frugt. Den sødmefyldte nærende og mættende er perfekt til om aften for at få lidt sødt, som ligger godt i maven, inden en god nattesøvn. Al juice er sammensat af friske økologiske frugter og grøntsager.

Bestil Online

Værd at vide om vores juicekure
Når du detoxer, dvs. faster fra fast føde, skal kroppen ikke bruge energi på at fordøje dette. Derfor har kroppen tid og energi til at genopbygge kroppens egen modstandskraft.
Det er faktisk det samme, der sker, når du er syg, hvor du mister appetitten, fordi kroppen skal mobilisere yderligere kræfter til at bekæmpe sygdommen.

Du sparer ca. 30% energi, når du detoxer. Energi som normalt ville blive brugt i fordøjelsesprocessen. Kroppen får altså mere energi til at danne nye stamceller og regenerere kroppens celler. Det resulterer i, at kroppens vitale dele og specielt immunforsvaret styrkes, og at du efterfølgende oplever mere energi.

Unplugged Juicekur priser:

  •   Prøve Pakker Juicekur, fra kr. 550,00 
  •   Quick Diet Juicekur, fra kr. 276,00
  •   80/20 Diet Juicekur, fra kr. 276,00
  •   Beginner Diet Juicekur, fra kr. 276,00
  •   Advanced Diet Juicekur, fra kr. 276,00 

Bestilling: 
Juicekurer bestilles og købes på nettet eller i en af vores udvalgte butikker samt Unplugged Juice, Økogård, Bytoften 22, 2650 Hvidovre.

Levering: Du vælger dato i kalender ved bestilling, vi har fri fragt ved køb over kr. 800