De fleste danskere er bekendt med ordet juicekur. Man er måske stødt på det i et blad, på tv eller kender nogen, som har prøvet det. Du tænker måske, det lyder lidt for helseagtigt, eller at du da ikke har behov for at gå på kur.

Sandheden er dog, at en juicekur slet ikke behøver at have noget med et vægttab at gøre. I stedet har den en masse fordele for kroppen, som alle mennesker har gavn af, uanset om man er tyk eller tynd eller lever sundt eller usundt.

En juicekur renser først og fremmest ud i kroppen. Affaldsstoffer udskilles, hvilket kroppen har brug for en gang imellem, hvis den skal forblive sund og velfungerende. Man kan sige, at kroppen nulstilles. Og efterfølgende vil man opleve at have meget mere energi. Kroppen bliver fyldt op med sunde råvarer fra juicerne, som indeholder alle de gode næringsstoffer.

Vælg en juicekur med koldpresset og økologisk juice

En juicekur varer typisk tre dage, men man kan være på juicekur i alt fra 1 dag til 30 dage. Hvis det er første gang, man er på juicekur, anbefales det dog ikke at gå over 3 dage. Efter nogle gange kan man sagtens øge antallet af dage, indtil man bliver en hærdet juicedrikker.

Efter udrensningen skal man huske at passe på sin rene krop. Det gør man ved en blid overgang, hvor man undgår bestemte fødevarer i starten. Det drejer sig bl.a. om især sukker, korn og mælkeprodukter. Dernæst kan man langsomt begynde at gå tilbage til sin normale kost – afhængig af, hvordan man levede før.

Derudover er det vigtigt at juicekuren er koldpresset og økologisk. For det første indeholder koldpresset juice mange flere vitaminer, antioxidanter og mineraler end almindelig traditionel juice. Det kommer sig af en skånsom forarbejdning, hvorved frugten og grøntsagerne undgår oxidering og opvarmning, som gør, at de mister vigtige vitaminer.

Økologien er vigtigt, da det sikrer den bedste kvalitet af råvarerne. Når man udrenser kroppen med juice, er det vigtigt, at juicen ikke indeholder alle mulige sprøjtemidler. På den måde får man mindst muligt pesticidrester gennem kuren, hvilket skaber det bedste udgangspunkt for en krop i balance. Dertil er økologi også mere miljøvenligt. Så det er ikke kun dig, men også miljøet, som kan have gavn af det.

Forventning kontra resultater

Men virker det så? Ja, det gør det. Dog skal du selvfølgelig være realistisk. Forstået på den måde, at du skal sætte sig ind i, hvad en juicekur er og hvad den kan gøre for dig inden du begiver dig ud i det.

Folk tager denne type kur af mange individuelle årsager. Om det er for at slanke dig lidt, detoxe og rense ud i kroppen eller for at få en pænere hud er op til dig – afhængig af ens forventninger skal man også være realistisk i forhold til, hvor meget man gør ud af det og de realistiske resultater.

Men det virker og mange har fået flotte resultater – læs evt. andre folks erfaringer her og bedøm selv.

God fornøjelse!

Uplugged Juice kur priser:

  • 1-dags   kur – kr. 345 (QUICK DIET)
  •   3-dages kur – kr. 995 (QUICK DIET)
  •   3-dages kur – kr. 1195 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  •   6-dages kur – kr. 2270 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  •   9-dages kur – kr. 3300 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  • 12-dages kur – kr. 4400 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  • 15-dages kur – kr. 5500 (BEGINNER & ADVANCED DIET)

Bestilling: 
Unplugged juice bestilles og købes på nettet eller udvalgte butikker samt vores Unplugged juice Økogård, Bytoften 22, 2650 Hvidovre.

Levering:
Du vælger dato i kalender ved bestilling.

Bestil online