Din kurv 0,00 kr
0

Din indkøbskurv er tom.

Drik masser af koldpresset juice – dit personlige værn mod kræftceller
”Kræftceller kan ikke overleve i et basisk / alkalisk, iltrigt miljø. Men trives til gengæld i et syrerigt og iltfattigt miljø.”

Koldpresset Juice

Informationen er ikke af nyere dato, men bestemt stadig interessant og et fantastisk argument for at drikke masser af koldpresset juice på basis af grøntsager og frugter.

Frugt og grønt  er basiske fødevarer. Se blot nedenstående skema, hvor du finder stort set alle kendte grøntsager og frugter grupperet i kategorierne for fødevarer med ”mildt”, ”moderat ” eller ”højt” alkalisk indhold. Nogle få typer frugt og grønt er svagt syreholdige, men overskrider ikke det niveau, som i henhold til forskningen er acceptabelt.

Det var den tyske Nobelprisvinder Dr. Otto Warburg, der helt tilbage I 1931 påviste, at normale celler har et absolut behov for ilt, men at cancerceller faktisk kan leve uden ilt. Han beviste, at iltmangel og højt syreindhold i kroppen er en direkte kilde til dannelse af kræftceller.

Dr. Otto Warburg var ikke en hr hvemsomhelst. Faktisk var han nomineret hele tre gange til Nobelprisen – med tre individuelle forskningsresultater. Dr. Warburgs forskning viste, at højere pH I kroppen – altså en basisk tilstand – betød en højere concentration af iltmolekyler – lige præcis den ilt, som er nødvendig for at bevare de sunde celler. Og for Otto Warburg stod det klart, at hver eneste patient med cancer har et pH indhold i kroppen, der er alt for syreholdigt.

Ved at drikke koldpresset juice følger du Dr. Warburgs råd på to fronter – da denne presningsmetode netop tilfører ilt til de I forvejen sunde, alkaliske fødevarer.

Tjek skemaet igen – det er en pendant til den velkendte kostpyramide. Fødevarene placeret længst til venstre bør du indtage flere af, mens du bør moderere indtagelse af fødevarene i kolonnerne længst mod højre.  

 

Frugt og Grøntsager er sunde