Din kurv 0,00 kr
0

Din indkøbskurv er tom.

Så nemt er det!

1
Vælg din kur
Vælg mellem Quick, Beginner eller Advanced kuren Læs mere her
2
Vælg dato
Når du har valgt din juice kur skal du vælge hvornår du ønsker at afhente eller få leveret din juicekur
3
Vi leverer
Vi leverer dine frisk presset juice i speciel kølekasse fra dag til dag. Eller du kan vælge selv at hente dem samme dag som de bliver presset.
4
Drik og nyd
Let og enkelt nyder du dine juice henover dagen med ca. 2 timers mellemrum. Husk at dine juice skal stå i køleskabet indtil de skal drikkes.
QUICK DIET KURE
3 dages Juice Kur, Quick Diet
Nyhed!

3 dages Juice Kur, Quick Diet

995,00 kr

Derfor er Unplugged Juice kuren god for dig

Når du læser dette, har du måske allerede taget beslutningen om at ændre livsstil og leve et sundere liv. Det er svært at være glad, hvis kroppen er sur. Frugt- og grøntsagsjuice er naturens ultimative fastfood og ren livseliksir for alle kroppens millioner af celler. En velfungerende krop er afhængig af kroppen har det godt og fyldes med sunde råvare for at ungå at dræner kroppen for energi. For at få kroppen i balance anbefaler vi derfor vores Unplugged Juicekur, som du kan købe online her på siden. Hvis du er i tvivl om hvilken af vore 3 juice kurer du skal vælge så læs mere her, Hvilken juice kur skal jeg vælge? Vi anbefaler at tage en 3-dages, 6-dages, 9-dages, 12-dages eller 15-dages kur. Nogle mennesker vælger sågar at leve på juice i 30 dage.
Kunderne siger
Læs alle udtalelser