Beskrivelse

Bladselleri kan bruges til mange forskellige ting, og er efterhånden som mange andre Basiske grøntsager blevet meget kendt indenfor sundhed pga. dens mange kvaliteter. For kun ca. 100 år siden begyndte vi først at opdage og bruge bladselleri i Danmark til at dyppe i waldorfsalaten ligesom de gjorde i USA. Bladselleri stammer fra Vestasien, men i dag dyrkes det meste i Middelhavnslandende og i Storbritannien. Denne sprøde og næringsrige grøntsag er elsket af mange. I dag er det blevet meget populært at bruge bladselleri i alt fra salater, gryderetter, juice og smoothies, for at få en frisk og lidt krydret smag.

Denne meget basiske grøntsag med meget få kalorier indeholder god næring, fibre og mineraler

Mange laver juice af bladselleri, fordi man får meget af næringen fra grøntsagen uden at skulle tygge sig igennem det hele. Man får selvfølgelig heller ikke alle fibrene med, men det kan også kan være rart for kroppen, så den også kan få en pause ind i mellem og har mulighed for restituere. Især om morgenen er det dejligt at vække kroppen langsomt med en sellerijuice, som kan sætte gang i systemet, uden det skal for meget på arbejde og fordøje mad lige med det samme.

Alt i alt, er der gode grunde til at blive gode venner med selleri, og nyde smagen og friskheden af et glas sellerijuice om morgenen, for at fylde dig selv op med god næring og starte dagen behageligt. Vi har selvfølgelig selv lavet en helt ren og økologisk sellerijuice til dig, så du ikke behøver stå med juicemaskinen om morgenen, men kan snuppe en fra køleskabet, eller tage den med dig på vejen.