UNPLUGGED JUICE

Sundhed og velvære

Retreat Fuengirola Spanien

Tag veninderne med på weekend eller ferie i solen og få udrenset krop og sind.
Få kickstartet en sundere hverdag med nye vaner – og opnå evt. også vægttab.

Trænger du og dine veninder til rigtig at blive forkælet, hygge jer sammen og blive ladet op med ny energi? Så tag sammen på retreat med fokus på velvære, sundhed og nydelse i naturskønne omgivelser – midt i bjergene, tæt på Fuengirola i Spanien og med Middelhavet lige i nærheden.
Find indre ro og brug kvalitetstid sammen. Gå på opdagelse i lokalområdet. Tag på vandretur i bjergene, spil golf, tag en forfriskende dukkert i poolen eller gå på stranden. Besøg hyggelige, lokale markeder og lav lækre juicer, smoothies, supper m.m.
Vi stiller det bedste udstyr og inspiration med lækre opskrifter til rådighed: Fx juicemaskiner (herunder slow juicer), blender, mixer, snitter osv. Overvejende med fokus på fremstilling af sunde juicer og supper.

Vi gør rammerne klar til jeres retreat
Vi sørger for, at alt er nemt og ligetil. Fx sørger vi for udførlig information om lokalområdet med fokus på sundhed og velvære: Hvor kan man få massage, dyrke yoga, gå i spa, få manicure/pedicure, dyrke sport (golf, tennis, badminton osv.), leje cykler, gå ture i naturskønne omgivelser, spise sundt/økologisk, købe gode og sunde råvarer, købe sportstøj og -udstyr, shoppe osv.

Vælg luksusudgaven inklusive madlavning, yoga, træning m.m.
Du kan også vælge luksusudgaven, hvor måltiderne efter jeres ønsker tilberedes af vores sundhedscoach. Hertil hører skræddersyet morgenyoga eller morgentræning, så I skyder dagen godt i gang med masser af endorfiner, høj forbrænding og mindfulness.
Sundhedscoachen lægger også gerne en struktureret plan for jeres tur, så I får det optimale udbytte og kan tage sunde, gode vaner med hjem…

Hvis du vil vide mere
Ring til Søren på tlf. 40 86 69 67.
Eller book huset med det samme på https://www.spain-holiday.com/24067
Minimum 3 nætter (1 uge i højsæsonen).
Maks. 4 personer (fordelt på to dobbeltværelser)
Pris fra ca. 1.100 kr. pr. uge pr. person v/ 4 personer (inkl. rengøring og ekskl. transport).

Luksusudgaven med sundhedscoach: Efter tilbud.

Info: https://www.spain-holiday.com/24067

By |2018-12-10T08:00:31+00:00november 22nd, 2018|sundhed velvaere|