Sundhed og velvære

Spis og drik let og sundt 1-2 dage før og efter dine juicekure

En juicekur har mange gavnlige effekter på kroppen. Den udskiller affaldsstoffer, nulstiller kroppen og efterlader kroppen med mere energi. For at få mest ud af kuren er der dog nogle ting, man skal være opmærksom på, inden man starter op. Blandt andet skal man spise og drikke let og sundt dagene før og efter, man påbegynder juicekuren.Spis og drik let og sundt

På den måde vil man nemlig opnå de bedste resultater, og hvem er ikke interesseret i det? Når man nu endelig har fået sat sig op til at gøre noget gavnligt for en selv og ens krop.

Vi anbefaler at du 1-2 dage før kuren spiser let, spis gode sunde salater eller grøntsager, og drik gerne en liter vand ekstra om dagen.

Opnå de bedste resultater ved at skære ned på bestemte madvarer

En juicekur udrenser kroppen og giver den mulighed for en frisk start. Men det er vigtigt, at man forbereder kroppen på udrensningen. Man skal altså ikke fylde sig med mad, som ligger tung i maven eller sætter kroppen på overarbejde i dagene op til kurens start.

Det betyder bl.a., at man skal reducere sit indtag af mejeri- og kornprodukter. Derudover skal man så vidt muligt undgå kaffe, sukker, koffein og alkohol.

Efter kuren skal man ligeledes være opmærksom på sin kost. Det er vigtigt at passe på sine rene krop og f.eks. ikke give den et chok ved at fylde den med en masse chokolade, som ellers godt kan være tiltrængt efter juicekuren, hvor man udelukkende har levet af juice.

Det er dog her, man skal være standhaftig og ikke lade sig lokke, for ellers kan al arbejdet ende med at være spildt. Det er de samme ting, man skal undgå efter kuren, som man gjorde inden. Dvs. kaffe, sukker, alkohol, koffein og mejeri- og kornprodukter. Hold dig i stedet til grøntsager, frugt, magert kød og fisk.

Planlæg juicekurene i god tid

For at en juicekur skal lykkedes, er det en god ide at planlægge den i god tid. Det går ikke, at man skal til en stor fest, lige inden man skal til at starte på kuren. Eller at man skal spise middag med kollegaerne dagen efter. Selvfølgelig kan man finde grøntsager og kød på menuen, men det er nemt at lade sig friste, når man først er ude, og på et splitsekund vil alt ens hårde arbejde være spildt.

Derfor skal du sørge for, at dagene før, under og efter kuren er uden planer. I stedet skal man fokusere på sig selv og sin krop, så man bliver fyldt op med ny energi, og så kan de sjove planer altid vente til en anden dag.

Hvis du er i tvivl om hvilken juicekur du skal starte med,

Så læs mere om vores juicekurer her

Sundhedscoach StineGlem

Hej og velkommen til!

Jeg er her for at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Når du har købt en juicekur (min. 3 dage), så rådgiver jeg dig under forløbet gratis, så du kommer bedst muligt igennem din juicekur.

Gratis Rådgivning
Din indkøbsvogn
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsætte med at handle
0