Din kurv 0,00 kr
0

Din indkøbskurv er tom.

Pernille Aalund juicer jævnligt, se video og lær om Pernilles erfaringer med juicekurer.


Pernille er som os stor fan af juice og går ofte på juicekur i 7-14 dage ad gangen.

Hun presser selv sine frugt- og grøntsager men når hun har travlt så køber hun juicen hos Unplugged Juice.
Pernille Aalund har også sit eget univers med masser af spændende læsning
som du kan læse mere om her, https://pernilleaalund.com
Alle vores juicekurer er 100% koldpresset & Økologiske

Økologisk Quick Diet: KØB DEN ONLINE

Quick Diet: KØB DEN ONLINE

QUICK Diet


Et 3-dages quick-fix for de utålmodige, der lynhurtigt nulstiller kroppen og booster dig med vitale vitaminer og sund energi. Velegnet til dig, der vil teste din viljestyrke og kickstarte en sundere og slankere livsstil, eller bare har brug for et sundt indspark i en travl hverdag. 
På 3 dage fylder vi dig med masser af vitaminer, mineraler, antioxidanter og klorofyl i 5 forskellige økologiske koldpressede og mættende juicer. Med på kuren får du også kokosvand, proteinshake og  60 ml økologisk koldpresset ingefær til at blande i dine juicer.

Quick Diet fås også som éndagskur, en perfekt forsmag på vores andre økologiske juicekure, Beginners Diet og Advanced Diet. Vi anbefaler kun vores Quick Diet i en kortvarig periode, da den ikke har helt samme nærings- og mæthedsværdi som vores andre kure.Økologisk Beginner Diet: KØB DEN ONLINE

Beginner Diet: KØB DEN ONLINE

Beginner Diet


Sig farvel til ophobede affaldsstoffer og hjælp kroppen godt i gang med at bryde usunde vaner og mønstre. Beginners Diet er skabt til dig, der er på juicekur for første gang og vil sætte ekstra skub i et varigt vægttab. 

Drik dig til en sundere krop i de lækreste, farverige juicer, der er sprængfyldte med vitaminer, mineraler, antioxidanter og klorofyl fra kilovis af økologiske grøntsager og sødmefyldte økologiske frugter med høj mæthedsværdi. Ud over 6 økologiske koldpressede juicer, får du også 1 shot Aloe Vera, proteinshake og 60 ml økologisk koldpresset ingefær til at blande i dine juicer.

Vil du i gang med en længerevarende juicekur, er Beginners Diet også det perfekte valg, da den giver dig alle de næringsstoffer, kroppen har brug for.Økologisk Advanced Diet: KØB DEN ONLINE

Advanced Diet: KØB DEN ONLINE

Advanced diet


Er du bidt af grøntsager og vil se et hurtigt vægttab, er Advanced Diet den rene livseliksir for din krop. Her får du et sandt fyrværkeri af flydende grønt guld i form af velsmagende juice fra kilovis af økologiske grøntsager med et minimum af frugtsukker. 

Glæd dig over en intens smagsoplevelse, der booster din krop med energigivende vitaminer, mineraler, antioxidanter og klorofyl fra 6 mættende økologiske koldpressede juice, der styrker immunforsvaret, hydrerer, udrenser og styrker stofskiftet. Med i kuren følger også 1 Aloe Vera shot, proteinshake og 60 ml økologisk koldpresset ingefær til at blande i dine juicer.

Advanced Diet er oplagt til dig, der allerede har prøvet Beginners Diet, men vil have færre kalorier og se kiloene rasle af lidt hurtigere. Den giver dig alle de næringsstoffer, kroppen har brug for, så du trygt kan følge kuren over en længere periode.


Værd at vide om vores juicekure
Når du detoxer, dvs. faster fra fast føde, skal kroppen ikke bruge energi på at fordøje dette. Derfor har kroppen tid og energi til at genopbygge kroppens egen modstandskraft. 
Det er faktisk det samme, der sker, når du er syg, hvor du mister appetitten, fordi kroppen skal mobilisere yderligere kræfter til at bekæmpe sygdommen. 

Du sparer ca. 30% energi, når du detoxer. Energi som normalt ville blive brugt i fordøjelsesprocessen. Kroppen får altså mere energi til at danne nye stamceller og regenerere kroppens celler. Det resulterer i, at kroppens vitale dele og specielt immunforsvaret styrkes, og at du efterfølgende oplever mere energi.


Mango frugt opsats
Uplugged Juicekur priser:

  •   1-dags   kur - kr. 395 (QUICK DIET)
  •   3-dages kur - kr. 995 (QUICK DIET)
  •   3-dages kur - kr. 1195 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  •   6-dages kur - kr. 2270 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  •   9-dages kur - kr. 3300 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  • 12-dages kur - kr. 4400 (BEGINNER & ADVANCED DIET)
  • 15-dages kur - kr. 5500 (BEGINNER & ADVANCED DIET)

 

Bestilling: 
Unplugged Juice bestilles og købes på nettet eller i en af vores udvalgte butikker samt Unplugged juice, Økogård, Bytoften 22, 2650 Hvidovre.

Levering: 
Du vælger dato i kalender ved bestilling.