OPSKRIFTEN PÅ EN SUND LIVSSTIL af træningsvejleder Lene Jensen

Vi kender opskriften på en sund livsstil, og deler den gerne med dig. Ønsker du et besøg på din arbejdsplads, i din institution eller din forening? Så kontakt os – sammen finder vi den rigtige løsning.

Med en solid baggrund inden for fysiologi og ernæring samt som konceptudvikler af livsstils- og forvandlingshold, kostprogrammer, wellnessarrangementer, sundhedsdage og tiltag for virksomheder er Lene Jensen en pioner inden for sund og aktiv livsstil. Lene er en enestående formidler af viden inden for ernæring, træning, overvægt, sund livsstil og metoder til varig vægtkontrol samt wellnessbehandlinger, som giver dig resultater.

Sundt Liv med frugtSUNDT LIV

Du kan ikke snyde naturen og kroppens behov … sundhed kommer indefra. Det betyder, at du er nødt til at tænke over, hvad du spiser og at bevæge dig nok, for på den måde at skabe et balanceret indre, som vil afspejle et sundt, smukt og ungdommeligt ydre. Det handler ikke om at blive 100 år – men om at få 100 % glæde, velvære og vitalitet ud af dine leveår.

Det handler om at dø ung – så sent som muligt.

Ved hjælp af avanceret måleudstyr kan vi estimere din krops metaboliske alder og sundhed. Ud fra målingen kan vi anbefale dig måden, hvorpå du kan forbedre din sundhed og velvære. Det sker ved at reducere kroppens metaboliske alder. Den metaboliske alder er et udtryk for, hvordan du ser ud indvendig.