Hvor ofte har man ikke læst om en kvinde, der har tabt sig mange kilo ved at være på en bestemt kur?

Måske sidder du og tænker ”Jeg kunne da også lige bruge at smide lidt overflødige kilo…”, men det virker bare ikke på dig, som det tydeligvis gør hos andre. Måske er du blevet anbefalet at gå på en 3 dags juicekur for at tabe dig, men det har du prøvet før, og der tog du det hele på igen bagefter.

Kan du nikke genkendende til det?

Du er ikke alene.

En 3 dags juicekur er dog ikke nok til at man oplever et varigt vægttab, og den kan ikke på sigt opveje en sund og varieret kost samt jævnlig motion.

Kickstarten til en sund livsstil

En Økologisk Juicekur vil hjælpe dig med at få renset ud i alle de affaldsstoffer, der ophober sig i kroppen. Det vil også give dig mere energi og overskud i hverdagen, og du vil styrke din krop, fordi du får et boost af sunde vitaminer.

De fleste går ikke på juicekur for at tabe sig. Det, at man taber sig, kan være en bonus ved de længerevarende kure – og er bestemt ofte set i forbindelse med en juicekur.

Når det så er sagt, så skal man huske på at en juicekur ikke er nogen mirakelkur. Det er vigtigt at man har en sund livsstil og får rigeligt motion, hvis man skal tabe sig på den lange bane. Juicekuren vil være en rigtig god måde for dig at kickstarte din nye, sunde livsstil.

Det anbefales typisk at man går på en juicekur 4-6 gange om året, og man skal starte blidt op med 3 dage. Derefter kan man øge antallet af dage, alt efter hvad man har behov for. Det er vigtigt at du sætter dig godt ind i, hvad en juicekur kan gøre for dig, andet end at sørge for en masse vitaminer og et lille vægttab. Kroppen, men især dit sind skal være med på den lange bane og du skal være klar til en fornyet, sund og varig livsstil.

Et plus for din krop

Efter endt kur vil de fleste kunne mærke og se en forskel. Mange vil mærke at de har mere overskud i hverdagen og de vil opleve at deres hud igen har fået glød. Advanced Juice Kur med 100% Økologiske GrøntsagerDerudover vil de fleste opleve at de har tabt sig, samt fået renset affaldsstoffer ud af kroppen.

Hvorfor ikke starte med det samme? Ikke mere ”I morgen, der starter jeg…” Giv dine normale måltider en ferie, og drik i stedet lækker juice i 3-15 dage. Din krop vil elske dig for det!

Du kan læse mere om vores forskellige juicekure og husk vi leverer altid fragtfrit i hele Danmark.

Læs mere her
Læs mere her

Vores Sundhedscoach Stine Glem vil holde i dig i hånden når du er på juicekur, hvis du har brug for det, og kan sammensætte det helt rigtige program for netop dig. Skrive en mail til os på [email protected] så vil Stine kontakte dig eller ring til os på 43 33 22 99

Gratis Rådgivning
Sundheds retreat i Spanien

Har du hørt om vores Retreat i Spanien?

Trænger du til selvforkælelse, afslapning, solskin og et sundt kick?
Nu har du muligheden for at komme på vores sundheds retreat i Spanien!
Vi har forskellige pakker som du kan vælge alt efter behov.

Læs mere om vores Retreat