Din kurv 0,00 kr
0

Din indkøbskurv er tom.

Testimonials

Så fik jeg gennemført en 3-dages juicekur, noget som jeg ikke troede jeg kunne gennemføre, og som jeg troede ville blive ulideligt hårdt. Så jeg er både lidt stolt og lidt overrasket. 3 kg. er røget, hvilket er ca. dobbelt så meget, som jeg havde regnet med. Læs her min helt ærlige beretning om Læs om resultatet

Sundhedsjagten.dk

3 dage og næsten 3 kg. lettere - Jeg var virkelig nervøs over at skulle ”sulte” i 3 døgn - det er altså skræmmende lang tid uden mad! Mine bekymringer var dog slet ikke nødvendige og kuren gik virkelig godt - og over al forventning.

 

Camilla, Århus

Startede med at prøve en 3 dages Quick Juice Kur og det gik over alt forventning, så nu er tiden inde til at prøve en 6 dages grøntsags kur. Jeg elsker denne form for kur og kan varmt anbefale at prøve det.

Lærke Nysted

Juicekuren er nem og overskuelig i og med, at alt er forberedt for dig. Du skal dog vænne dig til ikke at indtage normal mad. Det var lidt udfordrende og til tider kedeligt ikke at kunne tygge og få stimuleret alle sanser. Men en fantastisk måde at få renset ud og smide et par kilo i en fart.

Camilla Bauer, GO Beauty

RESULTAT
Jeg er to kilo lettere, og min mave har aldrig været fladere, ligesom mine porrer på næsen på magisk vis er forsvundet. Læs resultatet her

Camille Berner, costume dk

Selvom kuren var hård, så er jeg ikke i tvivl om at jeg har gjort noget godt for min krop i de dage og jeg skal helt sikkert rense min krop igennem med endnu en juicekur inden længe ingen, dog skal det helt sikkert indeholder frugter næste gang!

LÆRKE MOSGAARD

Og hvad er der så sket efter 6 dages juice detox? Jeg har ikke tabt mig så meget som et gram, men alle jeg kender som har været på juice detox, har tabt sig, så hvis det er det du har for øje, så vil jeg næsten garantere dig, at du vil tabe lidt af det overflødige fedt fra sidebenene. Resultatet

Malene Hasselblad

I would definitely recommend the juice cleanse to anyone! I am so in love with all of the benefits that you receive from doing a cleanse like this. It completely resets your body and in my perception is the perfect approach to starting off a healthier way of life.

Michelle Moelgaard

Det har både været rigtig godt og rigtig svært at følge juicekuren. Jeg må ærligt indrømme, at jeg juicede mig selv for meget ved at vælge seks dage med flydende føde. Det betyder dog ikke, at andre vil have ligeså svært ved det, som jeg har haft, men jeg må indrømme, at jeg nok skulle være startet med en tre-dages juicedetox som nybegynder.

Stefanie Frid Jørgensen

Det er allerede torsdag, og med andre ord, sidste dag på min juicekur. Jeg har det helt fantastisk i kroppen! Min mavepine er væk. Og jeg glæder mig til at spise en dejlig sund morgenmad i morgen, og vælge lige det tøj jeg vil, uden at tænke over en oppustet mave, der er i vejen – det bliver ikke sidste gang jeg skal prøve det.

Carla Mickelborg

Pernille Aalund juicer jævnligt, se video og lær om Pernilles erfaringer med juicekurer. Pernille er som os stor fan af juice og går ofte på juicekur i 7-14 dage ad gangen. Hun presser selv sine frugt- og grøntsager men når hun har travlt så køber hun juicen hos Unplugged Juice. SE VIDEO

Pernille Aalund

Jeg vil helt sikkert anbefale en juice detox, hvis det er noget man som jeg, længe har været hooked på at prøve og vil dedikere de tre dage til det.

Terese Ask, The Impressionista

Kan mærke, at denne juicekur er en god vitamin-/energi indsprøjtning til hele kroppen og føler mig rigtig godt tilpas her dagen derpå. Kan klart anbefales at prøve.

Nini Biilmann, Fitness.dk

6 dages juice kuren gav mig ny energi på jobbet. Bestemt en kur, jeg skal på igen i løbet af året. 

Julie Hyldegaard, Lyngby

Det er seriøst “diet for dummies”, da man slet ikke skal tænke over, hvad man kan/må/burde spise, men bare skal indtage sine seks juices om dagen og så kører det. Læs om min oplevelse

Laura Lawaetz, Stylejunkie.dk

Jeg købte en 9 dages juicekur og kan kun anbefale den. Unplugged Juice leverer til døren hver 3. dag, så du skal ikke bekymre dig om afhentning og andet. Kan klart anbefales!

Mikael Rasmussen, Odense

This is not the last time for us to follow the “reset your body” diet. It feels so nice to treat your body well and actually feel that it helps – both for body and mind. Read the result HERE

Line og Nina, 9PR