Unplugged Juice

”Unplugged Juice” bringer friskpresset økologisk sundhed direkte til medarbejderne
og har stor succes med deres J
uice-kur event på danske arbejdspladser.

Konceptet består i at drikke sig til en sundere livsstil og mere energi på en let, sjov og bæredygtig måde sammen med sine kolleger.

An apple a day – keeps the doctor away. Men hvad nu hvis du kan mixe æblet med mange forskellige frugter og grøntsager eller endda en Juicekur presset af 100% grøntsager og bringe sundhed direkte til medarbejderne og tilmed give dem en fælles ernæringsmæssig oplevelse, som giver fornyet energi. Netop dette koncept har Unplugged Juice-Company udviklet og står bag Danmarks første juicekur med 100% koldpresset økologisk frugt og grønt. Juicekure er en af tidens hele store trends, og mange danskere, kendisser og også virksomheder har allerede taget konceptet til sig og kastet sig ud i at drikke sig til større sundhed og velvære.

Medarbejdersundhed på flasker

Manden bag det succesfulde juicekoncept og Unplugged juice, iværksætteren og ildsjælen Søren Pjedsted fortæller, hvordan han har en vision om at øge medarbejdersundheden og bidrage til et godt arbejdsliv på en økologisk, bæredygtig og livsglad måde: ”Det skal være let, sjovt, velsmagende, næringsrigt og farverigt at gøre en sundhedsmæssig indsats for virksomhedens medarbejdere. Derfor afholder vi juice-kur events på arbejdspladsen. Og er der behov for en yderligere sundhedsindsats, kan vi supplere med lifecare coaching”.

Økologisk energi boost og urban bæredygtighed

En af Unplugged Juice’s kerneværdier er højkvalitetsøkologi og bæredygtighed. Og midt i byen i en urban juiceoase fyldes der hver dag massevis af økologiske frugter og grøntsager på genanvendelige juiceflasker med smil og stor ekspertise. Og med 8 års erfaring, og som den første i Danmark der producerede kvalitets Juicekure, er der opbygget en stor viden inden for feltet.

Unplugged Juice - Søren Pjedsted

Søren Pjedsted

Søren Pjedsted fortæller: ” Vores økologiske juice er 100 % frisk og maksimalt fyldt med vitaminer og enzymer, fordi vi bruger en lynfrysningsmetode, hvor juicen straks bliver frosset ned med  –50゜efter den er koldpresset, hvilket gør at ingen vitaminer går til spilde, og den gode smag bevares. Vi har mange forskellige juice varianter med både frugt og grønt til enhver smag, som både er velsmagende og giver god næring, mæthed, og energi til kroppen. Fælles er, at de alle sammen giver kroppen et ordentligt vitamin boost på kort tid. Hos os er alt økologisk og i den højeste kvalitet direkte leveret fra Aarstiderne.com. Juicekurene leveres lynfrosset for at bevare juicen i fuldstændig samme kvalitet, som det sekund den blev fremstillet, og kunden kan selv bestemme, hvornår den skal være frisk og klar til at drikke. Vi kan levere i hele Danmark i store antal på én og samme dag. Altså ingen madspil og dejlig juice der skal smides ud”.

Drik dig sund sammen med dine arbejdskolleger

Søren ser mange fordele ved at tilbyde virksomhedens medarbejdere en juicekur – modsat andre kosttiltag har juicekuren et socialt element. Man kan tage juicekuren i fællesskab med sine kollegaer – det at gøre noget i fælleskab gør dig stærk, og samtidig kan alle mærke den forøgede energi som resultat – et godt samtaleemne. Han oplever, at medarbejderne tager rigtig godt imod konceptet og synes det er sjovt at være del af en juicekur og ser det som et energifyldt tiltag. For virksomheden kan et juicekur-event derfor være et effektivt led i deres sundhedspolitik og employer branding.

Hvis du vil vide eller læse mere om Unplugged Juice konceptet, finder du mere information på www.unpluggedjuice.dk eller ring til Søren Pjedsted på telefon 40866967

Kontakt os for et godt tilbud til din virksomhed i dag

Vi har allerede et godt samarbejde en række af danske virksomheder, her et lille udpluk:

Frokost_dk

20 personer på kontoret 18 ønskede at deltage i den kollektive juicekur

”Kollektivt så var juicekuren en stor succes, vi er inde i en periode hvor sundhed, mennesket og miljø er i fokus, derfor passede denne rigtig fint ind.

Jeg syntes at det samlede kontoret på en fed måde, samtidige med at vores kollegaer på Fyn og Jylland også tit ringede og fortalte om deres oplevelse.

Jeg håber meget at sommeren byder på et godt samarbejde, så vi også kan tilbyde vores kunder denne ydelse”.

Salgschef Øst
Christian Seip Würtz
Frokost.dk

”Hverdagen på et modelbureau byder naturligvis på en masse snak om sundhed og ernæring. Vi oplevede et positivt resultat da vi var på juicekur og syntes det var en rar fornemmelse at få kroppen renset ud. Det var fedt at opleve fællesskabet omkring at klare en juicekur og høre hinandens erfaringer på godt og ondt.

En juicekur er efter vores mening en rigtig god kickstarter på en sund livsstil. Dette gælder selvfølgelig også for vores modeller som jo lever af at fremstå som sit bedste og sundeste jeg.

Vi har stor fokus på vores modellers sundhed og velvære og i den forbindelse kan det give meget god mening med en juicekur og dermed ekstra fokus på at få kroppen i balance og indtage sund nærende kost.

Vi gør meget ud af at forklare vores modeller omkring en sund livsstil og som ofte laver vi info aftener hvor vi inviterer f.eks. trænere, livstilseksperter eller andre inspirerende personligheder til at fortælle og give gode råd”.

Gitte Samsøe
AGENT
SCOOP MODELS – SCOOP ARTISTS

”Igennem 1½ års tid har vi på vores arbejdsplads stillet ingefærshots til rådighed for vores medarbejdere. Ordningen har givet et frisk og sundt pust til hverdagen.

Vores medarbejdere har startet dagen med et ingefærshot og således startet dagen positivt. Kan klart anbefales”.

Joachim Knudsen
Adm Dir McDonald’s Danmark