UNPLUGGED JUICE ERHVERV

Vi har 6 års erfaring med at lave mange forskellige varianter af højkvalitets økologisk juice til enhver smag.Søren Pjedsted

Vi får økologisk frugt og grønt af bedste kvalitet leveret fra Aarstiderne.com og har udviklet mange unikke juice-opskrifter gennem årene, som både er velsmagende og giver god næring, mæthed, og energi til kroppen.

Der er både juicer lavet på frugt, nogle kun med grøntsager, og andre som har en blanding af frugt og grønt. Fælles er, at de alle giver kroppen et ordentligt vitaminboost på kort tid, så man ikke kun behøver at spise sine frugter og grøntsager for at få dækket kroppens behov.

En perfekt personaleoplevelse som alle vil får glæde af.

Start med at gøre noget godt for dit personale.. Giv dem et energi Boozts og gør det i fælleskab. 3 dage er nok til at samle alle til en stor personaleoplevelse.

Vores økologiske juice er 100 % frisk og maksimalt fyldt med vitaminer og enzymer, fordi vi bruger en lynfrysningsmetode, hvor juicen straks bliver frosset ned, efter den er koldpresset, hvilket gør, at ingen vitaminer går til spilde. Meget ofte står andre juicer flere dage i køleskab, og vitaminer går desværre tabt, så det meste, der er tilbage, er frugtsukker. Desto flere timer en juice står i køleskab, desto flere vigtige næringsstoffer og vitaminer forsvinder. Vores metode betyder også mindre spild, da man nemt selv kan håndtere, hvornår man tager juicerne fra fryser (hvor de holder 1 år) til køleskab (hvor de holder 5 dage).

Vores økologiske og koldpressede juicer kan købes enkeltvist eller som en unik juicekur-pakke til det antal dage, man ønsker. Til en 3-dages juicekur følger: 18 juicer (6 forskellige hver dag), 3 Body Meal protein, 3 Aloe Vera-shots, 1 ingefærshot og en taske. Der er også en vejledning med og kontaktinfo til vores sundhedscoach, som man altid er velkommen til at ringe til, hvis man har spørgsmål under forløbet. Hvis man ønsker et varigt vægttab, eller hvis man vil opnå andre sundhedsmål, anbefaler vi at booke en tid hos vores sundhedscoach Stine Glem (tlf.: 42801707).

Vi har mange forskellige typer samarbejde med bl.a. kantiner, caféer, restauranter, yogastudioer og helsebutikker og har også stået for events og receptioner, fx i forbindelse med modeugen. Målet er nu at fortsætte med at sprede vores nye koncept, hvor vi hjælper virksomheder med at opnå en sundere livsstil ved at tilbyde sundhedscoaching (enkeltvist eller i en gruppe) og foredrag, sammen med juicekur eller juice enkeltvist. Høj kvalitet er i højsædet for os, og derfor skræddersyer vi gerne en plan lige præcis til jeres behov.

Vi kan levere på frys (hele Danmark) eller køl (hele København).

Vi tror, at vores produkt er oplagt til din virksomhed, da erhvervslivet hele tiden søger nye sunde veje for deres personale. Vi har allerede et godt samarbejde med følgende firmaer:

Aller, Alt for Damerne, Berlingske, Børsen, DR TV, Elle Danmark, Femina, Bilka, Laura’s Bakery, Costume, Scoop Models, Politiken, Nava Helsemarket, TV2, Wellcome Fitness og Spa, Miinto, N’ age, Pernille Aalund, Copenhagen Health Clu og Frokost.dk

Vi glæder os til at høre fra jer

Søren Pjedsted
40866967

[email protected]